2010. április 8., csütörtök

Komihatár!

Sziasztok!

Szomorúan látom, hogy a 10. fejezet fent van már 3 napja és "csak" 5 komi érkezett! 
Persze nagyon örülök annak az 5-nek is, de úgy gondolom a 21 rendszeres olvasó legalább egy- egy szót odaírhatna a fejezetek alá...
Ezért szeretnélek megkérni Titeket (nem azokat akik már írtak, hanem a többieket), kérlek komizzatok, hogy tudjam jó-e amit írok, vagy hagyjam abba... Az elmúlt 3 napban ezen gondolkoztam, hogy abbahagyom az írást, ugyanis nagyon rosszul esik, hogy nem írtok komikat!
Ezért úgy döntöttem, bevezetek egy komi határt, ami azt jelenti, hogy csak akkor teszem fel a következő részt, hogyha az előző (jelen esetben a 10.) fejezethez minimum 15 komi érkezik!!! 
Ezt nem azért akarom bevezetni, hogy kevesebben olvassátok, vagy jöjjetek az oldalamra, hanem azért, mert szeretném tudni, hogy mit gondoltok a történetemről...

Na és akkor már ide is lehet nyavalyogni, hogy miért vagyok ilyen szenya... 

Bocsánat azoknak a kedves olvasóimnak, akik minden fejezethez írtak véleményt, és nekik nagyon szépen KÖSZÖNÖM!!!!


Puszi! Jók legyetek és várom a komikat a 10. fejezethez! (feltéve, ha tudni akarjátok, hogy a Farkasok vagy a Cullen-ék kezdenek-e előbb "hullani", ja és nem mellesleg lehet találgatni is, hogy támadnak-e a Farkasok... és azt is, hogy ki hal meg(???)... ugyanis eléggé bizarr címet készülök adni a következő fejezetnek: "Halál a Cullenéknél..." tehát lehet találgatni a 10. fejezet alatt a kommentár elküldésével!)

Na most már tényleg puszi- sziasztok!
(Várom a szidalmazó komikat ez a bejegyzés alá...=(....)

Ja, plussz = Zsuzsi nyerte meg a szavazást, ezért egy hónapig kint lesz a fényképe az oldalon, mint a www.twilight-beeezy.blogspot.com Alice hasonmás versenyének nyertese!!! =)Zsuzsi kérlek vedd fel Velem a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a többi nyereményed átadás-átvételét! =) Illetve, hogy hol laksz és megoldható lenne-e egy személyes találkozó =) Ha gondolod! Illetve a honlap design részleteit! =)

5 megjegyzés:

  1. már bőven megvan a 15 sőt már a 20 is... akkor mikor lesz már új fejezet??

    VálaszTörlés
  2. mikor lesz már a 11. rész és miért pont a Cullenék közül hal meg valaki mikor szinte mindenki őket szereti velem eggyütt :S???
    nem tudnád megváltoztatni hogy inkább más haljon meg ne a Cullenék ???
    am nekem tetszik vagyis eddig :S
    szijahh

    VálaszTörlés
  3. mikor lesz már 11. fejezett?
    miért pont a Cullenék közül hall meg vki mikor mendenki őket szereti legalábbis majdnem :S
    várom a folyt. köv.:D :S

    VálaszTörlés